10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Venray

Bespaar op uw maandlasten met zonnepanelen.

Zonnepanelen laten installeren in Venray? De stroomprijzen blijven stijgen. Daarom is het tegenwoordig aantrekkelijk zelf stroom op te wekken via zonnepanelen. Zo bespaart u flink wat geld, zeker wanneer u gaat voor zonnepanelen van kwaliteit.

Want: kwaliteit is rendement. Wanneer u zonnepanelen van Natuma laat installeren is het rendement op uw stroomopwekking hoger dan de rente die u krijgt van de bank. U verdient uw zonnepanelen al terug binnen 6 jaar. Dan bent u 18 tot 23 jaar verzekerd van “gratis” stroom!

Gemeente Venray support zonnepanelen!

De Gemeente Venray loopt voor als het gaat om energiebesparing. Het plaatsen van zonnepanelen in Venray krijgt daarom enorm veel aanmoediging van de Gemeente. Zo biedt Gemeente Venray voordelige leningen voor het plaatsen van zonnepanelen en ziet u op de Zonnekaart eenvoudig of zonne-energie rendabel is voor uw woning. De Gemeente maakt het u makkelijk. Dus waarom nog wachten?

 

Onderhoud zonnepanelen Venray.

Een zo hoog mogelijk rendement? Dan is het onderhoud belangrijk. Vuile zonnepanelen leveren minder stroom. Het resultaat? Een langere terugverdientijd. Om dat te voorkomen is het essentieel uw zonnepanelen goed schoon te houden. Geen tijd zelf het dak op te klimmen? Natuma biedt niet alleen de installatie van zonnepanelen, maar ook het onderhoud ervan. Wij zijn dagelijks in Venray om het onderhoud van u over te nemen.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan.

Direct zonnepanelen laten installeren? Bij u thuis of voor uw bedrijf in Venray? Neem dan contact met ons op, dan komen we bij u thuis langs om alles te regelen. U kunt ons ook vinden op Facebook.

 

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
  •        12 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
  •        15 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
  •        20 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
  •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
  •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.