Zonnepanelen plaatsen in Horst

Natuma levert duurzame zonnepanelen van de beste kwaliteit met een breed aanbod. Voor zonnepanelen in Horst, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Zonnepanelen zijn een stap in de goede richting naar een duurzamere toekomst. Wilt u af van vervuilende fossiele brandstoffen kunt u kiezen voor zonnepanelen als milieuvriendelijk alternatief. Door het installeren van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken, waarmee u actief bijdraagt aan minder belasting op het milieu. Bovendien kunnen wij u helpen om aanzienlijk te besparen op uw energierekening. Stap over op zonne-energie en investeer in zowel uw toekomst als die van onze planeet.

Onze soorten zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt moet u een paar dingen afwegen. Is het uiterlijk van zonnepanelen voor u een belangrijk aspect? Hoeveel panelen kan uw dak dragen en wat is het meest geschikt voor uw locatie in Horst? Ongeacht de keuze is het hoofddoel van onze zonnepanelen altijd hetzelfde: het efficiënt omzetten van zonlicht in energie. Welke zonnepalen hier geschikt voor zijn varieert echter per situatie. Wij bieden zowel blauwe polykristallijne als zwarte monokristallijne panelen aan. Momenteel leveren wij twee soorten zwarte monokristallijne panelen: standaardpanelen met enkelglas en verstevigde panelen met dubbelglas. Het grote voordeel van dubbelglas panelen is hun langere levensduur, waarvoor wij uiteraard een uitgebreidere garantie bieden.

Elk type zonnepaneel heeft zijn unieke kenmerken. De energieopbrengst is voornamelijk afhankelijk van het vermogen (Wp) van het paneel. Daarbij is het cruciaal dat onze panelen ook op lange termijn een hoog rendement behouden. De zonnepanelen van Natuma staan garant voor topkwaliteit en leveren langdurig optimale prestaties.

Ons team staat klaar om u te ondersteunen met de keuzes en mogelijkheden die het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Met Natuma kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in zonne-energie.

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen zijn niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een slimme investering voor uw portemonnee! Het rendement van uw zonne-energie installatie is echter afhankelijk van verschillende factoren.

Een belangrijke factor is bijvoorbeeld de locatie van de zonnepanelen. Panelen die naar het noorden zijn gericht, vangen minder zon dan panelen gericht op het zuiden. Voor het maximale rendement is het ideaal als uw panelen zuidwaarts gericht zijn. Daarnaast speelt ook de hellingshoek een cruciale rol. De optimale hoek voor zonnepanelen is ongeveer 35 graden. Doordat wij tijdens het plaatsen van zonnepanelen rekening houden met deze aspecten, proberen wij de maximale rendement voor u te realiseren.

Opbrengst berekenen zonnepanelen

Stel, u heeft een jaarlijks verbruik van 3.500 kWh per jaar. Om dit jaarlijks op te wekken is ongeveer Wp nodig. De zonnepanelen van natuma leveren gemiddeld 320 Wp, u heeft dus panelen nodig om de gewenste opbrengst te halen.

Met zonnepanelen van 290 Wp kunt u per jaar kWh opwekken. Bij een energieprijs van 22 cent per kWh levert dat een besparing op van €,- per jaar.

Ervan uitgaande dat de zonne-installatie van dit formaat rond de €,- kost, heeft u de installatie al binnen jaar terugverdient.

Over ons

Natuma heeft al meer dan 10 jaar ervaring in zonnepanelen en kan hierdoor deskundig advies geven. Zo weten we precies hoe u uw woning beter kunt verduurzamen en op een betrouwbare manier uw energierekening aanzienlijk kunt verminderen. Daarnaast hebben onze producten tot wel 25 jaar garantie, vanwege de hoogwaardige kwaliteit.

We zijn gevestigd in Stevensbeek, Oost-Brabant en komen graag naar u in Horst om zonnepanelen te plaatsen.

Naast particulieren richten wij ons ook op bedrijven of cooperaties met grote projecten. Wilt u dus zonnepanelen kopen, laten installeren of enkel laten onderhouden voor optimaal rendement? Dan staat Natuma voor u klaar. Onze oplossingen worden op maat voor uw situatie samengesteld en zijn voor zowel nieuwe installaties als het onderhoud ervan.

Gemeente Horst steunt zonnepanelen!

Koopt u zonnepanelen als particulier? Dan kunt u profiteren van een btw teruggave op zonnepanelen. Dit komt omdat de gemeente van Horst groot voorstander is van duurzaamheid en dit wilt faciliteren. Bekijk de website van uw gemeente om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Wist u bijvoorbeeld dat in Horst jaarlijks 1000 tot 1200 kWh/m² aan zonne-energie op de daken schijnt? De kans dat uw woning dus geschikt is voor zonnepanelen is relatief hoog in Horst. Zo kunt u dus profiteren van veel zonne-energie per jaar, terwijl u bijdraagt aan een duurzamere toekomst. 

BTW teruggave zonnepanelen

Wij kennen alle beschikbare regelingen en subsidies voor zonnepanelen. Dus bent u opzoek naar extra steun voor het kopen van zonnepanelen, dan denken wij graag met u mee. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om de BTW terug te krijgen bij de aankoop van zonnepanelen. Hierdoor wordt het interessanter om te investeren in zonnepanelen, aangezien de investering sneller terug is verdient.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Heeft u interesse om zonnepanelen te laten installeren en wilt u advies hoe u dit het beste kunt doen? Vraag dan gerust vrijblijvend een afspraak aan zodat een van onze experts u het juiste advies kan geven.

Vraag een afspraak aan

 
Heeft u vragen of wilt u direct bij u thuis in Horst zonnepanelen laten plaatsen?
Bel dan naar 0485-382374 (wij zijn tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar).
 

Door ons geplaatste zonnepanelen in Horst en omgeving