Zonnepanelen plaatsen in Mill

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige, duurzame zonnepanelen. Woont u in Mill en heeft u interesse in het plaatsen van zonnepanelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze zonnepanelen bieden een duurzame oplossing voor energievoorziening. Aangezien fossiele brandstoffen steeds schaarser worden en onze planten vervuilen, zijn zonnepanelen een duurzame alternatief om energie op te wekken. Door zelf zonne-energie op te wekken, verkleint u niet alleen de ecologische voetafdruk, maar kunt u ook aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Met ons deskundig advies vinden we samen met u de optimale oplossing die past bij uw specifieke behoeften en situatie.

Onze soorten zonnepanelen

Overweegt u de stap naar duurzame energie met zonnepanelen? Bij deze belangrijke beslissing zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal panelen dat op uw dak kan dragen. Ook is het belangrijk om te bepalen hoe belangrijk u het uiterlijk van zonnepanelen vindt en welk vermogen het best bij uw situatie in Mill past. Wat u ook kiest, blijft het hoofddoel van alle zonepalen hetzelfde: efficiënte omzetting van zonlicht in energie.

De keuze voor het juiste type paneel is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wij bieden twee varianten van monokristallijne panelen aan: de standaardversie met enkelglas en een robuustere variant met dubbelglas. Dubbelglas panelen hebben als voordeel dat ze een langere levensduur hebben, waardoor we deze ook met een uitgebreidere garantie kunnen aanbieden.

Elk zonnepaneel dat wij aanbieden heeft unieke eigenschappen. Zo is de directe energieopbrengst afhankelijk van het vermogen (Wp) van het paneel. Bovendien streven we ernaar dat onze panelen een hoog rendement behouden, ook naarmate ze ouder worden. Kwaliteit staat bij ons voorop, en u kunt erop vertrouwen dat onze panelen een lange levensduur hebben.

Indien u twijfelt over de beste optie voor uw situatie, staan onze experts klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Met Natuma kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in zonne-energie.

Rendement van zonnepanelen

Wilt u kiezen voor een milieuvriendelijke alternatief om energie op te wekken, dat ook nog eens interessant is voor uw portemonnee? Dan zijn zonnepanelen een slimme investering. Hoe veel zonnepanelen opleveren hangt echter af van verschillende factoren.

Zo is de locatie waar de zonnepanelen komen te staan uitermate belangrijk. Panelen die naar het noorden richten, vangen minder zon dan panelen die op het zuiden uitkijken. Dus zullen wij panelen altijd zuidwaarts proberen te richten, voor maximaal rendement. Zo is de optimale hoek voor zonnepanelen ongeveer 35 graden. Deze hellingshoek hanteren wij standaard bij al onze klanten.  

Opbrengst berekenen zonnepanelen

Stel, u heeft een jaarlijks verbruik van 3.500 kWh per jaar. Om dit jaarlijks op te wekken is ongeveer Wp nodig. De zonnepanelen van natuma leveren gemiddeld 320 Wp, u heeft dus panelen nodig om de gewenste opbrengst te halen.

Met zonnepanelen van 290 Wp kunt u per jaar kWh opwekken. Bij een energieprijs van 22 cent per kWh levert dat een besparing op van €,- per jaar.

Ervan uitgaande dat de zonne-installatie van dit formaat rond de €,- kost, heeft u de installatie al binnen jaar terugverdient.

Over Natuma

Wij zetten ons in voor topkwaliteit en bieden daarom tot 25 jaar garantie op onze producten. Met meer dan een decennium aan ervaring in het plaatsen van zonnepanelen,  kunnen wij oprecht advies geven voor een duurzamer huishouden. Kiezen voor Natuma betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dus voor iedereen in Mill die geïnteresseerd is in zonnepanelen, Natuma is de ideale keuze.

Onze vestiging bevindt zich in Stevensbeek, Brabant en we komen graag naar Mill om zonnepanelen te installeren en leggen.

Natuma richt zich zowel op particuliere klanten als op bedrijven met grotere projecten of energiecoöperaties. Of u nu zonnepanelen wilt aanschaffen, laten installeren of ondersteuning nodig heeft bij het onderhoud van uw zonnepanelen, wij staan klaar om u te helpen.

Gemeente Mill steunt zonnepanelen!

Particulieren kunnen profiteren van BTW-teruggave op hun aankoop van zonnepanelen. Dat komt omdat de gemeente van Mill een voorstander is van duurzaamheid. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie? Raadpleeg dan de website van uw gemeente voor meer informatie.

In Mill is de situatie voor zonnepanelen zeer gunstig. Met jaarlijks 1000 tot 1200 kWh/m² aan zonne-energie op de daken, is het zonpotentieel in deze regio uitzonderlijk hoog. Dit maakt het zeer waarschijnlijk dat ook uw huis in {stad} uitstekend geschikt is voor zonnepanelen. Dit biedt een geweldige kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd te besparen op uw energiekosten.

BTW teruggave zonnepanelen

Wij kennen alle beschikbare regelingen en subsidies voor zonnepanelen. Dus bent u opzoek naar extra steun voor het kopen van zonnepanelen, dan denken wij graag met u mee. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om de BTW terug te krijgen bij de aankoop van zonnepanelen. Hierdoor wordt het interessanter om te investeren in zonnepanelen, aangezien de investering sneller terug is verdient.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Heeft u interesse om zonnepanelen te laten installeren en wilt u advies hoe u dit het beste kunt doen? Vraag dan gerust vrijblijvend een afspraak aan zodat een van onze experts u het juiste advies kan geven.

Vraag een afspraak aan

 
Heeft u vragen of wilt u direct bij u thuis in Mill zonnepanelen laten plaatsen?
Bel dan naar 0485-382374 (wij zijn tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar).
 

Zonnepanelen die we eerder in Mill en omgeving geplaatst hebben