Onze Omvormers

Met de omvormers van SMA hebben wij voor elke situatie een omvormer op maat voor een optimaal resultaat.

SMA omvormer pakket

Energie die u kunt gebruiken

Wie een zonne-installatie laat aanleggen, wil deze opgewekte energie ook kunnen gebruiken. De apparaten in huis werken echter op wisselstroom en zonnepanelen produceren gelijkstroom. Wat nu? Een omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom, zodat u deze energie kunt gebruiken via het normale stroomnet.

De juiste omvormer

De omvormer is het hart van elke zonnestroominstallatie. Omdat elke installatie uniek is, zijn de juiste omvormers cruciaal voor een optimale opbrengst. Bij Natuma heeft u onder andere keuze uit de Sunny Boy, Sunny Tripower en Sunny Island omvormers van SMA.

SMA Sunny Boy omvormers

De Sunny Boy omvormers zijn de juiste oplossing voor kleine tot middelgrote installaties, zoals bij een woonhuis. Deze gebruiksvriendelijke en betrouwbare omvormer overtuigt door eersteklas rendement.

SMA Tripower omvormers

De Sunny Tripower omvormers zijn de juiste oplossing voor middelgrote tot grote installaties, zoals bij grotere woonhuizen of bij bedrijven. Met de uitstekende kwaliteit en alle monitoringsmogelijkheden die deze omvormers bieden, bent u klaar voor de toekomst.

Sungrow RS omvormers

De RS omvormers van Sungrow zijn breed inzetbaar voor kleine tot middelgrote installaties. Het is een product van hoge kwaliteit en worden regelmatig.

Sungrow RT omvormers

De RT omvormers van Sungrow zijn voor zowel middelgrote als grote installaties erg geschikt. Langdurig rendement is met deze omvormers gegarandeerd.

Wij werken met de volgende merken: