Onze Omvormers

Met de omvormers van SMA maken wij uw zonne-installatie helemaal compleet. Voor elke situatie is er een omvormer op maat voor een optimaal resultaat.

SMA omvormer pakket

Wanneer u een zonne-installatie aanlegt is het van belang dat u deze opgewekte energie ook kunt gebruiken. De apparaten in huis werken echter op wisselstroom en zonnepanelen produceren gelijkstroom. Wat nu?

Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom van de zonnepanelen wordt omgezet naar wisselstroom zodat u deze energie kunt gebruiken via het normale stroomnet. De omvormer is het hart van elke zonnestroominstallatie. Omdat elke zonne-installatie uniek is, zijn verschillende omvormers van cruciaal belang voor een optimale opbrengst. Bij natuma heeft u onder andere keuze uit de Sunny Boy, Sunny Tripower en Sunny Island omvormers van SMA.

SMA Sunny Boy Omvormers

De Sunny Boy omvormers zijn de juiste oplossing voor kleine tot middelgrote installaties. Deze worden daarom vaak gebruikt bij de aanleg van een installatie op een woonhuis. Deze gebruiksvriendelijke en betrouwbare omvormer overtuigd door eersteklas rendement.

SMA Tripower Omvormers

De Sunny Tripower omvormers zijn de juiste oplossing voor middelgrote tot grote installaties. U ziet deze omvormers vaak terug bij grotere installaties op woonhuizen of bij bedrijven. Met de uitstekende kwaliteit en alle monitoring mogelijkheden die deze omvormers bieden bent u klaar voor de toekomst.

Wij werken met de volgende merken: