Tips en FAQ

 1. Laat u goed informeren.

  Laat u goed informeren wanneer u overweegt over te stappen op duurzame energie. Met onze professionele adviseurs op gebied van duurzaamheid schiet u nooit tekort. Of het nu gaat om zonnepanelen thuis of voor uw bedrijf of instelling. Wij bieden uw een uitgebreide service en een volledige informatievoorziening.

 2. Meer rendement.

  Met een installatie van Natuma behaalt u meer rendement. Wij zorgen dat alles goed aangesloten wordt en denken met u mee. Naast schade expertises voor verzekeraars/bedrijven en particulieren, voeren we ook onderhoud uit op installaties van andere bedrijven.

 3. Kwaliteit van Natuma.

  Het vlug afhandelen van een installatie zorgt ervoor dat er grote schade of problemen kunnen ontstaan op termijn. Een goede installatie is duurzaam en kan minimaal 25 jaar meegaan!

  Alle zonnepanelen van Natuma voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ze scoren stuk voor stuk bijzonder hoog in de tests van Photon (meerjarig rendement) en Photovoltaik Institut Berlin (rendementsbehoud na tests onder extreme temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden). Daarnaast zijn ze TüV en ISO gecertificeerd.

 4. Werkelijk hart voort het milieu

  De oprichter Martijn Arts, heeft hart voor de natuur. De combinatie “Natuur en Martijn” vloeit daarom perfect samen in een gezond bedrijf: Natuma BV.  Voor elke geïnvesteerde euro stort Natuma een gedeelte aan duurzame goede doelen!