Zonnepanelen Gennep

Natuma levert duurzame zonnepanelen van de beste kwaliteit met een breed aanbod. Voor zonnepanelen in Gennep, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Zonnepanelen zijn een stap in de goede richting naar een duurzamere toekomst. Wilt u af van vervuilende fossiele brandstoffen kunt u kiezen voor zonnepanelen als milieuvriendelijk alternatief. Door het installeren van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken, waarmee u actief bijdraagt aan minder belasting op het milieu. Bovendien kunnen wij u helpen om aanzienlijk te besparen op uw energierekening. Stap over op zonne-energie en investeer in zowel uw toekomst als die van onze planeet.

Onze soorten zonnepanelen

Overweegt u de stap naar duurzame energie met zonnepanelen? Bij deze belangrijke beslissing zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal panelen dat op uw dak kan dragen. Ook is het belangrijk om te bepalen hoe belangrijk u het uiterlijk van zonnepanelen vindt en welk vermogen het best bij uw situatie in Gennep past. Wat u ook kiest, blijft het hoofddoel van alle zonepalen hetzelfde: efficiënte omzetting van zonlicht in energie.

De keuze voor het juiste type paneel is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wij bieden twee varianten van monokristallijne panelen aan: de standaardversie met enkelglas en een robuustere variant met dubbelglas. Dubbelglas panelen hebben als voordeel dat ze een langere levensduur hebben, waardoor we deze ook met een uitgebreidere garantie kunnen aanbieden.

Elk zonnepaneel dat wij aanbieden heeft unieke eigenschappen. Zo is de directe energieopbrengst afhankelijk van het vermogen (Wp) van het paneel. Bovendien streven we ernaar dat onze panelen een hoog rendement behouden, ook naarmate ze ouder worden. Kwaliteit staat bij ons voorop, en u kunt erop vertrouwen dat onze panelen een lange levensduur hebben.

Indien u twijfelt over de beste optie voor uw situatie, staan onze experts klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Met Natuma kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in zonne-energie.

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen zijn goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Hoeveel zonnepanelen opleveren hangt wel af van verschillende omstandigheden.

Vooral de locatie van de zonnepanelen heeft invloed op de stroomopbrengst. Zonnepanelen die op het noorden gericht zijn zullen minder stroom opleveren dan panelen richting het zuiden. Het rendement is dus groter als de zonnepanelen richting het zuiden worden gelegd. Ook de hoek van de zonnepanelen is belangrijk. De beste hoek voor zonnepanelen ligt rond de 35 graden. Wij kijken altijd naar de optimale plaats om zonnepanelen te plaatsen, zodat u profiteert van de hoogst mogelijke opbrengsten.

Hoeveel leveren zonnepanelen op?

Stel, u heeft een jaarlijks verbruik van 3.500 kWh per jaar. Om dit jaarlijks op te wekken is ongeveer Wp nodig. De zonnepanelen van natuma leveren gemiddeld 320 Wp, u heeft dus panelen nodig om de gewenste opbrengst te halen.

Met zonnepanelen van 290 Wp kunt u per jaar kWh opwekken. Bij een energieprijs van 22 cent per kWh levert dat een besparing op van €,- per jaar.

Ervan uitgaande dat de zonne-installatie van dit formaat rond de €,- kost, heeft u de installatie al binnen jaar terugverdient.

Over Natuma

Natuma staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 10 jaar ervaring in zonnepanelen, zijn wij in staat om u een deskundig en eerlijk advies te geven over hoe u uw woning duurzamer kunt inrichten. We bieden zelfs tot 25 jaar garantie op onze producten. Dus voor iedereen in {city } die overweegt om zonnepanelen te kopen, Natuma is uw ideale partner.

Gelegen in Stevensbeek, Oost-Brabant, behoort Gennep tot ons werkgebied. Wij komen graag naar uw locatie in Gennep om zonnepanelen te leggen en te installeren.

Wij richten ons niet alleen op particulieren, maar leveren ook aan grotere projecten voor bedrijven of coöperaties. Of u nu zonnepanelen wilt aanschaffen, laten installeren of ondersteuning zoekt bij het onderhoud van uw zonnepanelen, Natuma staat voor u klaar. Wij bieden oplossingen op maat voor zowel nieuwe installaties als het onderhoud ervan.

Gemeente Gennep steunt zonnepanelen!

Particulieren kunnen profiteren van BTW-teruggave op hun aankoop van zonnepanelen. Dat komt omdat de gemeente van Gennep een voorstander is van duurzaamheid. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie? Raadpleeg dan de website van uw gemeente voor meer informatie.

In Gennep is de situatie voor zonnepanelen zeer gunstig. Met jaarlijks 1000 tot 1200 kWh/m² aan zonne-energie op de daken, is het zonpotentieel in deze regio uitzonderlijk hoog. Dit maakt het zeer waarschijnlijk dat ook uw huis in {stad} uitstekend geschikt is voor zonnepanelen. Dit biedt een geweldige kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd te besparen op uw energiekosten.

BTW teruggave zonnepanelen

Met onze uitgebreide ervaring zijn wij uitstekend in staat u van deskundig advies te voorzien en kennen wij de ins en outs van de beschikbare regelingen. Als particulier kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor teruggave van de BTW bij de aankoop van zonnepanelen. Dit maakt de investering in zonnepanelen aanzienlijk aantrekkelijker en zorgt ervoor dat u uw investering sneller terugverdient.

Interesse in zonnepanelen?

Wilt u advies over zonnepanelen plaatsen in uw eigen situatie? Vraag gerust een vrijblijvende afspraak aan zodat onze expert u het juiste advies kan geven.

Vraag een afspraak aan

 
Wilt u direct bij u thuis in Gennep zonnepanelen laten plaatsen of heeft u andere vragen?
Bel dan gerust naar 0485-382374 (openingstijden tussen 08:00 en 17:00 uur).
 

Door ons geplaatste zonnepanelen in Gennep en omgeving