Zonnepanelen plaatsen in Venray

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige, duurzame zonnepanelen. Woont u in Venray en heeft u interesse in het plaatsen van zonnepanelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze zonnepanelen bieden een duurzame oplossing voor energievoorziening. Aangezien fossiele brandstoffen steeds schaarser worden en onze planten vervuilen, zijn zonnepanelen een duurzame alternatief om energie op te wekken. Door zelf zonne-energie op te wekken, verkleint u niet alleen de ecologische voetafdruk, maar kunt u ook aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Met ons deskundig advies vinden we samen met u de optimale oplossing die past bij uw specifieke behoeften en situatie.

Onze soorten zonnepanelen

Overweegt u de stap naar duurzame energie met zonnepanelen? Bij deze belangrijke beslissing zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal panelen dat op uw dak kan dragen. Ook is het belangrijk om te bepalen hoe belangrijk u het uiterlijk van zonnepanelen vindt en welk vermogen het best bij uw situatie in Venray past. Wat u ook kiest, blijft het hoofddoel van alle zonepalen hetzelfde: efficiënte omzetting van zonlicht in energie.

De keuze voor het juiste type paneel is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wij bieden twee varianten van monokristallijne panelen aan: de standaardversie met enkelglas en een robuustere variant met dubbelglas. Dubbelglas panelen hebben als voordeel dat ze een langere levensduur hebben, waardoor we deze ook met een uitgebreidere garantie kunnen aanbieden.

Elk zonnepaneel dat wij aanbieden heeft unieke eigenschappen. Zo is de directe energieopbrengst afhankelijk van het vermogen (Wp) van het paneel. Bovendien streven we ernaar dat onze panelen een hoog rendement behouden, ook naarmate ze ouder worden. Kwaliteit staat bij ons voorop, en u kunt erop vertrouwen dat onze panelen een lange levensduur hebben.

Indien u twijfelt over de beste optie voor uw situatie, staan onze experts klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Met Natuma kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in zonne-energie.

Opbrengsten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Hoeveel zonnepanelen opleveren hangt wel af van verschillende omstandigheden.

Vooral de locatie van de zonnepanelen heeft invloed op de stroomopbrengst. Zonnepanelen die op het noorden gericht zijn zullen minder stroom opleveren dan panelen richting het zuiden. Het rendement is dus groter als de zonnepanelen richting het zuiden worden gelegd. Ook de hoek van de zonnepanelen is belangrijk. De beste hoek voor zonnepanelen ligt rond de 35 graden. Wij kijken altijd naar de optimale plaats om zonnepanelen te plaatsen, zodat u profiteert van de hoogst mogelijke opbrengsten.

Bereken opbrengst zonnepanelen (rekenvoorbeeld)

Stel, u heeft een jaarlijks verbruik van 3.500 kWh per jaar. Om dit jaarlijks op te wekken is ongeveer Wp nodig. De zonnepanelen van natuma leveren gemiddeld 320 Wp, u heeft dus panelen nodig om de gewenste opbrengst te halen.

Met zonnepanelen van 290 Wp kunt u per jaar kWh opwekken. Bij een energieprijs van 22 cent per kWh levert dat een besparing op van €,- per jaar.

Ervan uitgaande dat de zonne-installatie van dit formaat rond de €,- kost, heeft u de installatie al binnen jaar terugverdient.

Over ons

Natuma staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 10 jaar ervaring in zonnepanelen, zijn wij in staat om u een deskundig en eerlijk advies te geven over hoe u uw woning duurzamer kunt inrichten. We bieden zelfs tot 25 jaar garantie op onze producten. Dus voor iedereen in {city } die overweegt om zonnepanelen te kopen, Natuma is uw ideale partner.

Gelegen in Stevensbeek, Oost-Brabant, behoort Venray tot ons werkgebied. Wij komen graag naar uw locatie in Venray om zonnepanelen te leggen en te installeren.

Wij richten ons niet alleen op particulieren, maar leveren ook aan grotere projecten voor bedrijven of coöperaties. Of u nu zonnepanelen wilt aanschaffen, laten installeren of ondersteuning zoekt bij het onderhoud van uw zonnepanelen, Natuma staat voor u klaar. Wij bieden oplossingen op maat voor zowel nieuwe installaties als het onderhoud ervan.

Gemeente Venray steunt zonnepanelen!

Koopt u zonnepanelen als particulier? Dan kunt u profiteren van een btw teruggave op zonnepanelen. Dit komt omdat de gemeente van Venray groot voorstander is van duurzaamheid en dit wilt faciliteren. Bekijk de website van uw gemeente om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Wist u bijvoorbeeld dat in Venray jaarlijks 1000 tot 1200 kWh/m² aan zonne-energie op de daken schijnt? De kans dat uw woning dus geschikt is voor zonnepanelen is relatief hoog in Venray. Zo kunt u dus profiteren van veel zonne-energie per jaar, terwijl u bijdraagt aan een duurzamere toekomst. 

BTW teruggave zonnepanelen

Wij kennen alle beschikbare regelingen en subsidies voor zonnepanelen. Dus bent u opzoek naar extra steun voor het kopen van zonnepanelen, dan denken wij graag met u mee. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om de BTW terug te krijgen bij de aankoop van zonnepanelen. Hierdoor wordt het interessanter om te investeren in zonnepanelen, aangezien de investering sneller terug is verdient.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen?

Heeft u interesse om zonnepanelen te laten installeren en wilt u advies hoe u dit het beste kunt doen? Vraag dan gerust vrijblijvend een afspraak aan zodat een van onze experts u het juiste advies kan geven.

Vraag een afspraak aan

 
Heeft u vragen of wilt u direct bij u thuis in Venray zonnepanelen laten plaatsen?
Bel dan naar 0485-382374 (wij zijn tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar).
 

Zonnepanelen die we eerder in Venray en omgeving geplaatst hebben