Zonnepanelen

Wek uw eigen duurzame energie op met zonnepanelen. U bespaart niet alleen op uw energiekosten maar ontziet ook het milieu! Zonnepanelen zijn geschikt voor nagenoeg elk huishouden of elke onderneming.

Kies voor zonnepanelen. Maak vandaag nog een afspraak.

Afspraak Maken

Hoe werkt het?

zonnepaneel icon

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten de straling van de zon om in groene energie. Deze energie wordt naar een omvormer gestuurd die er bruikbare stroom van maakt.

1
omvormer icon

Omvormer

De omvormer zet niet alleen de energie van de zonnepanelen om naar bruikbare, hij verzamelt ook data over uw opbrengst.

meer weten 2
energie icon

Energie

De stroom die geproduceerd wordt kan nu door alle apparaten in en rondom uw huis of bedrijf gebruikt worden. Ongedacht de ruimte.

?
energie-opslag icon

Opslag

De overgebleven stroom kan worden opgeslagen in een accu. Installaties zonder accusysteem leveren stroom simpelweg terug aan de leverancier.

Onze Zonnepanelen

Welke zonnepanelen geschikt zijn verschilt per situatie. Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de panelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie?

Zonlicht wordt energie

Toch hebben alle installaties hetzelfde doel: het omzetten van zonlicht in energie. Er zijn polykristallijne (blauwe) en monokristallijne (zwarte) panelen. Op dit moment leveren wij twee soorten monokristallijne panelen: de standaard versie met enkelglas en een extra stevig paneel met dubbelglas. Dubbelglas panelen zullen langer meegaan, de garantie hierop is daarom ook hoger. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Kwalitatief

Producten worden bij binnenkomst altijd gecontroleerd. Regelmatig bespreken we onze ervaringen met de leveranciers. Zo zorgen wij voor een duurzaam resultaat. Ook de montage doen we volledig zelf, uitsluitend met de beste materialen.

Contact opnemen

Rendabel

Onze zonnepanelen gaan zeker een kwart eeuw mee, terwijl de terugverdientijd rond de zeven jaar ligt. Hierdoor bespaart u een hoop geld. Op de lange termijn leveren zonnepanelen meer op dan een spaarrekening. Dankzij de kwaliteit van onze installaties haalt u dus een hoog rendement uit uw investering, terwijl u meewerkt aan groene energie.

Wat is het rendement?

Duurzaam

Zonnepanelen zijn een grote investering. U wilt er dus zo lang mogelijk mee vooruit. Door betere kwaliteit van het materiaal en de expertise van een professionele monteur gaat een installatie altijd langer mee. Natuma levert daarnaast een aantal diensten om de installatie nóg langer in topconditie te houden.

Onze diensten

Efficiënt

Om uw zonne-installatie zo efficiënt mogelijk te maken, hebben wij een groot assortiment omvormers. De omvormer zet zonne-energie om in bruikbare stroom. Elke situatie kan om een andere omvormer vragen voor een optimaal resultaat.

Bekijk onze omvormers

Wij werken met de volgende merken: