Zonnepanelen

Wek uw eigen duurzame energie op met zonnepanelen. U bespaart niet alleen op uw energiekosten maar ook op het milieu! Geschikt voor elk huishouden of onderneming.

Begin nu direct met zonnepanelen. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Afspraak Maken

Hoe werkt het?

zonnepaneel icon

Zonnepanelen

De zonnepanelen zetten de straling van de zon om in groene energie. Deze energie wordt naar een omvormer gestuurd zodat het gebruikt kan worden.

1
omvormer icon

Omvormer

De omvormer transformeert de energie van de zonnepanelen naar bruikbare stroom en verzamelt data over uw opbrengst.

meer weten 2
energie icon

Energie

De stroom die geproduceerd wordt kan nu door alle apparaten in en rondom uw huis of bedrijf gebruikt worden. Van de keuken tot de slaapkamer, alles is voorzien.

?
energie-opslag icon

Opslag

De overgebleven stroom kan worden opgeslagen in een accu. Installaties zonder accusysteem leveren stroom simpelweg terug aan de leverancier.

Onze Zonnepanelen

Welke zonnepanelen geschikt zijn verschilt per situatie. Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de panelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie? Toch hebben alle installaties hetzelfde doel: het omzetten van zonlicht naar energie. Er zijn polykristallijne (blauw) en monokristallijne (zwart) panelen. Op dit moment leveren wij twee soorten monokristallijne panelen. De standaard versie met enkelglas en een extra stevig paneel met dubbelglas. Het voordeel van dubbelglas is dat deze panelen langer mee zullen gaan, de garantie hierop is daarom ook hoger. Mocht u er niet uit komen dan helpen wij u graag met de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Kwalitatief

Producten worden bij binnenkomst altijd gecontroleerd. Regelmatig wordt dit teruggekoppeld met de leveranciers. Op deze manier zorgen wij voor kwaliteit optimaal voor een duurzaam resultaat. Ook de montage wordt volledig door ons gedaan. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de beste materialen.

Contact opnemen

Rendabel

Onze zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee, terwijl de terugverdientijd rond de 7 jaar ligt. Hierdoor bespaart u een hoop geld. Op de lange termijn leveren zonnepanelen meer op dan een spaarrekening. Dankzij de kwaliteit van onze installaties kunt u dus een hoog rendement halen terwijl u meewerkt aan groene energie.

Wat is het rendement?

Duurzaam

Zonnepanelen zijn een grote investering. U wilt er dus zo lang mogelijk mee vooruit. Door de kwaliteit van het materiaal en de expertise van de monteur gaat een installatie altijd langer mee. Natuma levert een aantal diensten om de installatie nog langer in topconditie te houden.

Onze diensten

Efficiënt

Om uw zonne-installatie zo efficiënt mogelijk te maken hebben wij een groot assortiment omvormers. De omvormer zet zonne-energie om in bruikbare stroom. Elke situatie kan een andere omvormer nodig hebben voor een optimaal resultaat.

Bekijk onze omvormers

Wij werken met de volgende merken: