Subsidies

maak het rendement nog groter doormiddel van subsidies!

De overheid wil het gebruik van groene en duurzame energie stimuleren. Daarom zijn er verschillende manieren waarop u geld kunt besparen bij de aanschaf van een zonne-installatie. Voor particulieren is het grootste voordeel dat de btw terug gevraagd kan worden. Dat scheelt een hoop in de kosten en zorgt ervoor dat de terugverdientijd tot een minimum wordt beperkt.

BTW teruggave

Wanneer u als particulier zonnepanelen laat plaatsen, heeft u vanuit de overheid als particulier meestal recht op BTW teruggave. Wanneer u een aankoop doet bij Natuma wordt bij uw factuur een formulier meegezonden. Wanneer u dit formulier invult regelen wij kosteloos uw BTW teruggave.*

*mits u aan de voorwaarden voldoet.

Werkwijze BTW terugvragen

De teruggave van de BTW kunt u regelen via onze partner, Nationale Belasting Adviseurs. De algemene gang van zake kunt u terugvinden in de brochure en zal uiteraard worden toegelicht bij aanvang van het traject. Binnen het traject zult u inloggegevens ontvangen voor een online portaal waar de teruggave geregeld kan worden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bijlagen voor het terugvragen van BTW: