10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Uden

Bespaar geld met zonnepanelen!

Wilt u minder betalen voor uw stroom? En bijdragen aan een beter milieu? Neem een voorbeeld aan het gemeentehuis van Uden: plaats zonnepanelen op uw dak! Het is een aanschaf waar u flink wat jaren plezier van gaat hebben. Zo houdt u wat extra geld over voor leuke dingen. Hoe u optimaal bespaart? Ga voor zonnepanelen van kwaliteit.

Laten plaatsen zonnepanelen in Uden.


Zit er verschil in kwaliteit bij zonnepanelen? Zeker! Net zoals de ene auto beter is dan de ander, is ook niet elke zonnepaneel hetzelfde. Bij Natuma bent u verzekerd van kwaliteitspanelen met optimaal rendement. Deze is zelfs hoger dan de rente die u krijgt van de bank. Bij goed onderhoud van uw zonnepanelen verdient u ze al in 6 jaar terug. Daarna hebt u zeker 18 tot 23 jaar “gratis” stroom. Natuma is dagelijks in Uden om zonnepanelen te plaatsen.

Subsidie zonnepanelen Uden


Zowel in 2012 als 2013 was er een subsidieregeling voor het plaatsen van zonnepanelen in Uden. Op dit moment is het nog niet bekend of er dit jaar een subsidie vrij zal komen. Wanneer u zonnepanelen bij Natuma koopt zorgen wij er in ieder geval voor dat u de BTW terug krijgt. Gemeente Uden is voorstander van duurzame energie. Via de Energiesubsidiewijzer kunt u zien waar u in Uden een duurzame subsidie voor kunt krijgen.

Natuma: 24/7 beschikbaar

Uw nieuw geïnstalleerde zonnepanelen laten controleren? Of heeft u al panelen en wilt u meer informatie over uw huidige systeem? Onze vakkundige installatiemonteurs komen graag bij u in Uden langs voor een extra controle. Ze bekijken aan de hand van een controlelijst o.a. de kabels, eventuele beschadigingen en het bevestigingsmateriaal. Goed onderhouden zonnepanelen leveren het meeste rendement.

Een energiezuinige wereld begint bij u in Uden

 

Elke zonnepaneel extra is weer een extra bijdrage aan een beter milieu. Dus waar wacht u nog op? Zonnepanelen hebben alleen maar voordelen. Laat ze daarom plaatsen bij u in Uden. Maak een afspraak en we komen bij u langs! U kunt ons ook vinden op Facebook. Daarnaast krijgt u vaak zelfs uw BTW terug na de aanschaf ervan.

Gerealiseerde projecten in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Zonnepanelen in Uden

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
  •        12 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
  •        15 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
  •        20 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
  •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
  •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.