Zonnepanelen Uden

Natuma levert duurzame producten van de beste kwaliteit met een breed aanbod. Voor het plaatsen van zonnepanelen in Uden, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Een zonne-installatie voorziet u van duurzame energie. Fossiele brandstoffen raken op en vervuilen de aarde. Met een zonnepanelen op uw dak wekt u zelf zonne energie op en vermindert u de belasting van het milieu. Met de juiste expertise kunnen zonnepanelen dé oplossing zijn voor een grote besparing op uw energierekening.

Onze soorten zonnepanelen

Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de zonnepanelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie in Uden? Toch hebben alle installaties hetzelfde doel: het omzetten van zonne energie. Welke zonnepanelen geschikt zijn verschilt per situatie. Er zijn polykristallijne (blauw) zonnepanelen en monokristallijne (zwart) zonnepanelen. Op dit moment leveren wij twee soorten monokristallijne zonnepanelen. De standaard versie met enkelglas en een extra stevig zonnepanelen met dubbelglas. Het voordeel van dubbelglas is dat deze zonnepanelen langer mee zullen gaan, de garantie hierop is daarom ook hoger.

Elk zonnepaneel heeft andere eigenschappen. De directe opbrengst hangt voornamelijk af van het vermogen (Wp) van een paneel. Daarbij is het belangrijk dat het rendement hoog blijft naarmate het paneel ouder wordt. De zonnepanelen die Natuma levert zijn altijd van de beste kwaliteit en zullen dus lang meegaan.

Mocht u er niet uit komen dan helpen wij u graag met de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Rendament van zonnepanelen UDEN

Zonnepanelen zijn naast goed voor het milieu ook goed voor uw portemonnee! Het rendement van zonnepanelen hangt wel af van de omstandigheden.

De locatie heeft invloed op de opbrengst van uw installatie in Uden. Zonnepanelen die naar het noorden gericht zijn zullen minder zon opnemen dan zonnepanelen die op het zuiden gericht zijn. Hierdoor is het rendement het grootst wanneer uw zonnepanelen richting het zuiden liggen. Verder is de hoek van de zonnepanelen belangrijk. De optimale hoek van zonnepanelen ligt ongeveer op 35 graden.

Bereken je rendement

Stel, u heeft een jaarlijks verbruik van 3.500 kWh per jaar. Om dit jaarlijks op te wekken is ongeveer Wp nodig. De zonnepanelen van natuma leveren gemiddeld 320 Wp, u heeft dus panelen nodig om de gewenste opbrengst te halen.

Met zonnepanelen van 290 Wp kunt u per jaar kWh opwekken. Bij een energieprijs van 22 cent per kWh levert dat een besparing op van €,- per jaar.

Ervan uitgaande dat de zonne-installatie van dit formaat rond de €,- kost, heeft u de installatie al binnen jaar terugverdient.

Over Natuma

Natuma kiest heel bewust voor kwaliteit en geven daarom ook tot 25 jaar garantie op de producten. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring in het leggen van zonnepanelen en geven u altijd een eerlijk advies over een duurzamer huishouden. Met Natuma kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dus als u zonnepanelen in Uden wilt, dan bent u bij installateur Natuma op de juiste plek.

Wij zijn gevestigd in de Brabantse plaats Stevensbeek. Wij komen graag bij u in Uden zonnepanelen leggen en installeren.

Natuma levert aan particulieren en aan bedrijven met grotere projecten of (energie) coöperaties.

In Uden is Natuma werkzaam. Wilt u zonnepanelen aanschaffen, of heeft u alleen hulp nodig bij onderhoud van uw zonnepanelen in Deurne? Wij helpen u graag verder.

De gemeente steunt zonnepanelen Uden!

Particulieren krijgen de BTW terug en de gemeente van Uden een supporter van duurzaamheid. Wilt u zonnepanelen kopen en weten of u in aanmerking komt voor een subsidie? U kunt dat alle informatie over de subsidie vinden op de website van de gemeente Uden.

In Uden woont u goed. Jaarlijks vangen de daken van Uden 1000 tot 1200 kWh/m² aan zon per jaar. Dat is enorm hoog. De kans is daarom groot dat uw huis in Uden ook geschikt is.

Teruggave van de BTW

Wij hebben inmiddels ruime ervaring en kunnen u daardoor voorzien van goed advies. We weten veel af van de regelingen die mogelijk zijn. Als particulier heeft u waarschijnlijk recht op een teruggave van de BTW. Hierdoor worden zonnepanelen aantrekkelijker om aan te schaffen.

Heb je interesse in zonnepanelen?

Heeft u interesse om zonnepanelen te laten installeren door onze installateurs en wilt u advies hoe u dit het beste kunt doen? Maak gerust een afspraak met onze specialist.


Vraag een afspraak aan

 

Heeft u vragen of wilt u direct bij u thuis in Uden zonnepanelen laten plaatsen?

Bel dan naar 0485-382374 (wij zijn tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar).