10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Wilbertoord

Met behulp van zonnepalen draagt u bij aan verduurzaming van uw omgeving, terwijl u ook bespaart op uw energierekening. Bent u geïnteresseerd in de plaatsing van zonnepanelen bij u thuis in Wilbertoord? Natuma draagt zorg voor de levering én plaatsing van zonnepanelen in Wilbertoord en omgeving. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Verkoop en installatie van zonnepanelen

Als bedrijf hebben wij een hart voor de natuur. Daarom leveren wij duurzame zonnepanelen van de beste kwaliteit. Natuma zorgt niet alleen voor de verkoop en installatie van zonnepanelen. Wij helpen ook bij onderhoud of reparatie van schade. Meer informatie hierover vindt u bovenaan de pagina door op schade expertise te klikken.

Verder leveren wij twee soorten zonnepanelen. De standaardversie met enkelglas én een extra stevig paneel met dubbelglas. Twijfelt u welke zonnepaneel voor uw omgeving geschikt is? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Voordelen van zonnepanelen

U kiest met zonnepanelen voor een duurzame investering. Onze zonnepanelen zorgen voor:

 • Kostenbesparing;
 • Een positieve bijdrage aan de natuur;
 • Waardestijging van uw woning.

Gemiddeld verdient een zonnepaneel zich terug binnen circa 5 á 6 jaar. Naast deze belangrijke voordelen hecht Natuma grote waarde aan betrouwbaarheid. Wij beloven een uitgebreide service bij de aanschaf van uw zonnepanelen en leveren passend advies op maat. Voor de aanschaf van zonnepanelen voor uw bedrijf of huis komen wij graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij u altijd van deskundig advies.

Zonnepanelen in Gemeente Mill en Sint-Hubert

Kiest u voor zonnepanelen of wilt u meer informatie omtrent zonnepanelen? Gemeente Mill en Sint-Hubert heeft de ambitie om energie neutraal te zijn. Als inwoner van deze gemeente kunt u hieraan bijdragen. Onder referenties kunt u zien welke projecten wij al hebben uitgevoerd. Neem contact met ons op en wij plannen samen met u een afspraak in. Om alvast kennis te maken met Natuma, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
 •        12 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
 •        15 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
 •        20 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
 •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
 •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.