10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Wijchen

Iedereen is inmiddels wel klaar met de alsmaar stijgende energieprijzen. Een verstandige oplossing om hier geen last meer van de ondervinden, vindt u bij Natuma, dé specialist in duurzame energie in Oost-Brabant. Dit doet u door uw opties te ontdekken wat betreft zonnepanelen in Wijchen. Zonnepanelen besparen u een hoop geld. Bovendien helpt u het milieu met deze duurzame oplossing voor een mooiere toekomst.

Een duurzame oplossing

Fossiele brandstoffen zijn een bron die niet onuitputbaar is. Dat wil zeggen dat er een einde komt aan het aantal fossiele brandstoffen, en dat deze energie een einddatum gaat krijgen. Het alternatief is gebruik te maken van duurzamere energiebronnen zoals zonne-energie, die tevens voor een betere toekomst zullen zorgen. Een beter milieu begint bij u in Wijchen!

Natuma gaat voor kwaliteit!

Bij Natuma vinden wij het belangrijk de kwaliteit van de zonnepanelen goed waar te borgen. Om dit te bereiken controleren we periodiek en hebben we gecertificeerd personeel voor een uitstekende nazorg. Onderhoud is belangrijk om de stroomopvang te optimaliseren. Wanneer zonnepanelen vies worden, levert dit minder energie op, waardoor u niet het optimale uit uw zonnepanelen haalt. Laat ons ervoor zorgen dat u geen potentieel verliest waardoor u meer betaalt dan nodig!

Zonnepanelen bij u in Wijchen?

Wij zijn met Natuma actief in Wijchen. Wilt u zonnepanelen aanschaffen, of heeft u alleen hulp nodig bij onderhoud ervan in Wijchen? Natuma helpt u verder. Neem contact met ons op voor informatie of een afspraak. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
  •        12 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
  •        15 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
  •        20 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
  •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
  •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.