10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Wanroij

Wilt u zonnepalen laten aanleggen in Wanroij? Natuma levert zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit in Wanroij en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van de juiste informatie. Door de aanschaf van zonnepanelen bespaart u aanzienlijk op uw kosten, terwijl u ook een goede bijdrage levert aan het milieu. Wacht daarom niet langer en kies direct voor zonnepanelen bij u thuis.

Een betrouwbaar en eerlijk advies

Wij hebben hart voor de natuur. U verkrijgt bij ons daarom enkel en alleen duurzame producten. Kiest u voor zonnepanelen van Natuma? Dan verkrijgt u een product waar u nog jarenlang profijt van heeft. De volgende kernwaarden zijn kenmerkend voor onze dienstverlening:

 • Kwaliteit;
 • Duurzaamheid;
 • Eerlijk advies;
 • Betrouwbaarheid

Verder worden uw zonnepanelen door professionals geïnstalleerd. Dit heeft als voordeel dat eventuele storingen in de toekomst tot het minimum worden gereduceerd. Heeft u onverhoopt toch een probleem? Geef ons dan gerust een belletje. Wij helpen u graag.

Aanschaf zonnepanelen in Wanroij

Na plaatsing van de zonnepanelen ervaart u direct voordelen. Bovendien zorgen onze installaties ervoor dat u maximaal rendement uit uw investering behaalt. Kort gezegd zorgen zonnepanelen voor behoud en bescherming van de natuur, kostenbesparing én energiebesparing.

De gemeente van Sint-Anthonis hecht veel waarde aan verduurzaming. U kunt derhalve in veel situaties uw BTW terugvragen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij uw BTW-teruggave.

Laat direct uw zonnepanelen plaatsen

Heeft u deskundig advies nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Wanroij? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons ook vinden op Facebook. Graag wijzen wij u op onze referenties, zodat u kunt zien waar wij al zonnepanelen geplaatst hebben.

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
 •        12 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
 •        15 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
 •        20 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
 •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
 •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.