10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Venlo

Wilt u graag gebruik gaan maken van duurzame energie en tevens besparen op uw energiekosten? Natuma levert duurzame producten en services. Met behulp van onze innovatieve oplossingen draagt u een steentje bij aan het verduurzamen van de wereld. Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op. Door de jaren heen hebben wij al vele zonnepanelen geplaatst in Venlo en omgeving. Diverse geplaatste producten vindt u op onze referentiepagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op het gebied van duurzame energie.

Zonnepanelen verdienen zich terug

Met een ruime ervaring van meer dan 10 jaar kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot verduurzaming. Kiest u voor zonnepanelen van Natuma? Onze producten zijn:

 • Duurzaam;
 • Betaalbaar;
 • Van de hoogste kwaliteit.

Omgerekend kennen zonnepanelen een terugverdientijd van circa 5 á 6 jaar. Meer informatie, en belangrijke factoren van de terugverdientijd, vindt u onder rendement. Ondanks dat de investering op het begin fors lijkt, heeft u er baat bij op de lange termijn. Bovendien kiest u met Natuma voor zekerheid. Zo heeft u een ruime garantie tot 25 jaar op diverse producten. Kortom, in de omgeving van Venlo laat u uw zonnepalen plaatsen door vakspecialisten van Natuma!

Mogelijkheden met betrekking tot duurzame energie

Zowel huishoudens als bedrijven voorzien wij graag van zonnepanelen in regio Venlo. U vindt de volgende pakketten op onze website: Home (1-2 persoonshuishoudens), Family (4-5 persoonshuishoudens), Company (bedrijven en praktijken) én Maatwerk (projecten van groter formaat). Twijfelt u over dé juiste oplossing?

U bereikt Natuma direct op het telefoonnummer: 0485-382374 voor passend advies. Het is altijd een goede keuze om over te stappen op duurzame energie. Meer informatie vindt u onder tips en FAQ. Wij helpen u graag voor het verduurzamen van uw omgeving!

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
 •        12 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
 •        15 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
 •        20 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
 •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
 •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.