10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Sint Anthonis

Overweegt u zonnepanelen te laten plaatsen bij u in Sint-Anthonis? Waar twijfelt u nog over? Zonnepanelen hebben een tal aan voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van al het geld dat u bespaart? En uw bijdrage aan de toekomst van de aarde? Geniet van gratis energie. De zon zit er vol van!

Optimale kwaliteit, is optimaal rendement

Van zonnepanelen van kwaliteit profiteert u het meest. Daarom biedt Natuma enkel de beste zonnepanelen. Want: een optimaal rendement betekent een zo kort mogelijke terugverdientijd. U betaalt éénmalig voor uw zonnepanelen en geniet daarna jaren lang van gratis stroom. De terugverdientijd is al rond de 6 jaar! Het enige wat u hoeft te doen, is de panelen zo nu en dan onderhouden. De rest gaat vanzelf.

Genoeg zon in Sint-Anthonis

“Is het wel zonnig genoeg?” is een vraag die mensen vaak stellen wanneer ze zonnepanelen overwegen. In Sint-Anthonis woont u goed. Jaarlijks vangen de daken van Sint-Anthonis 1000 tot 1200 kWh/m² aan zon per jaar. Dat is enorm hoog. De kans is daarom groot dat uw huis in Sint-Anthonis ook geschikt dus. Dus waar wacht u nog op? Het besparen begint bij de zon!

Regel uw zonnepanelen

Regel vandaag nog uw overstap naar de zon. Het plaatsen van zonnepanelen is al binnen één dag klaar. Meer informatie over het installeren van zonnepanelen in Sint-Anthonis? Of nu direct een afspraak maken met Natuma om te kijken welke panelen het beste passen bij uw huis? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
  •        12 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
  •        15 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
  •        20 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
  •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
  •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.