10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Gennep

Zonnepanelen in Gennep: meer dan goed voor het milieu.

Zonnepanelen laten plaatsen bij u in Gennep? Maar geen zin in grote opvallende panelen op uw dak? Tegenwoordig zijn er enorm veel opties op het gebied van zonnepanelen. Van opvallende exemplaren om mee te pronken, tot subtiele zwarte paneeltjes. Voor elke situatie is er een zonnepaneel. Met als uiteindelijke doel: geld besparen en een beter milieu! Welke paneel past bij u?

Een zonnepaneel voor elke situatie.

Natuma werkt graag op maat. Daarom gaan we bij een afspraak altijd na wat voor panelen het beste bij uw situatie past. Hoeveel vermogen is er nodig? En hoeveel panelen kunt u kwijt? Of u nu een schuin of een plat dak hebt, het plaatsen van een zonnepaneel is altijd mogelijk. Dus ga voor besparing! U gaat het zeker merken aan uw portemonnee.

Zonnepanelen subsidie Gennep.

Hoe het komt dat zonnepanelen uiteindelijk voordeliger zijn? Alles draait om het rendement. Wanneer u zonnepanelen van kwaliteit aanschaft bij Natuma, verdient u ze al snel binnen 6 jaar terug. Daarna hebt u zeker 18 tot 23 jaar plezier van zorgeloos stroom. Daarnaast krijgt u vaak uw BTW terug én is de Gemeente Gennep een supporter van duurzaamheid. Komt u in aanmerking voor een subsidie? Bekijk het op de website van Gemeente Gennep.

Wij komen bij u in Gennep langs!

Direct besparen op uw energierekening? Maak dan vandaag nog een afspraak voor het plaatsen van zonnepanelen. Natuma is dagelijks in Gennep en komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Zo komen we samen tot zonnepanelen die het beste bij u passen. Hebt u al zonnepanelen, maar merkt u dat u er steeds minder rendement uit haalt? Natuma voert ook onderhoud uit op bestaande panelen. Neem contact met ons op voor een afspraak. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
  •        12 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
  •        15 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
  •        20 zonnepanelen
  •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
  •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
  •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.