10+ jaar ervaring

Eerlijk advies

tot 25 jaar garantie

Excellente kwaliteit

Betrouwbaarheid

Dé specialist in zonnepanelen

Bij Natuma leveren wij duurzame producten van de beste kwaliteit uit een breed aanbod. Van zonne-energie en innovatieve systemen tot energiezuinige verwarmingspanelen, wij zijn dé specialist in Oost-Brabant.

Meer over zonnepanelen

Snel een indicatie?

Zonnepanelen Gemert

Zowel particulieren als bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht voor duurzame oplossingen. Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen bij u thuis in Gemert? Dan helpen wij u graag. Neem gerust contact op met Natuma voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Met zonnepanelen heeft u uw investering al binnen 5 á 6 jaar terugverdiend!

Een garantie van 25 jaar op uw installatie

Hoewel zonnepanelen een forse investering zijn eenmalig, heeft u zoals gezegd de investering binnen 5 á 6 jaar terugverdiend. Bovendien bieden onze panelen een ruime garantie tot maar liefst 25 jaar. Kortom, zonnepanelen van Natuma zijn:

 • Duurzaam;
 • Betaalbaar;
 • Van de hoogste kwaliteit.

Verder bieden wij altijd een eerlijk én passend advies voor uw situatie. Weet u nog niet precies wat u wilt? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Zo weten wij u te allen tijde hét juiste advies voor de toekomst te geven.

Duurzame energie op maat

Natuma plaatst verschillende soorten zonnepanelen bij klanten thuis in Gemert en omgeving. Zo kunt u kiezen voor Home (1-2 persoonshuishoudens), Family (4-5 persoonshuishoudens), Company (bedrijven en praktijken) én Maatwerk (projecten van groter formaat). U maakt alvast kennis met diverse producten onder referenties. Voor inzicht in de producten klikt u op zonnepanelen. U vindt op deze pagina tevens meer informatie omtrent de werking van zonnepanelen. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd een omvormer nodig om gebruik te maken van duurzame energie.

Vraag een offerte aan

Overtuigd? Benieuwd wat uw rendement is en wat u mogelijk kunt terugkrijgen op uw zonneinstallatie (BTW)? Contacteer ons voor meer informatie op het telefoonnummer: 0485-382374 Wij laten graag aan u zien dat Natuma dé specialist is voor het plaatsen van zonnepanelen in regio Gemert!

Home

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 1-2 persoons huishouden
 •        12 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

FamilyMeest gekozen

$ 99

Per Month
Ideaal voor een 4-5 persoons huishouden
 •        15 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Company

$ 99

Per Month
Ideaal voor bedrijven en praktijken
 •        20 zonnepanelen
 •        1 omvormer (inclusief monitoring via SunnyPortal)

Maatwerk

$ 99

Per Month
Ideaal voor projecten van groter formaat
 •        Voldoen onze overige pakketten niet aan uw eisen?
 •        Natuma denkt met u mee!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.