Zonnepanelen Asten

Al vele huishoudens maken gebruik van de producten van Natuma. Wilt u graag zonnepanelen bij u thuis in Asten? Contacteer ons dan op het volgende telefoonnummer: 0485-382374. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met één van onze specialisten. Natuma: voor een vakkundige aanleg van zonnepanelen in de omgeving van Asten!

Kies voor kwaliteit

Met Natuma kiest u voor een ervaren vakman met meer dan tien jaar ervaring in het vak. Klanten kunnen bij ons rekenen op het volgende:

  • Kwaliteit;
  • Betrouwbaarheid;
  • Een garantie tot wel 25 jaar (op diverse onderdelen).

Met betrekking tot het soort zonnepaneel kunt u kiezen uit één van de volgende pakketten: Home (1-2 persoonshuishoudens), Family (4-5 persoonshuishoudens), Company (bedrijven en praktijken) én Maatwerk (projecten van groter formaat). Heeft u specifieke wensen? Wij staan u graag te woord.

Hoe werken zonnepanelen?

Met behulp van zonnepanelen kunt u op een eenvoudige manier besparen op uw energiekosten. Tevens zijn zonnepanelen een echte aanrader voor het milieu. Maar hoe werkt het? Zonnepanelen zetten de straling van de zon om in groene energie. Deze energie wordt gestuurd naar een omvormer, zodat u de beschikking krijgt over bruikbare stroom. Deze stroom kunt u daarna gebruiken bij u thuis. Blijft er stroom over? Overgebleven stroom wordt direct opgeslagen in de accu. Kortom, zonnepanelen zijn een éénmalige investering waar u vervolgens jarenlange profijt van heeft.

Neem contact op!

Hebben wij u kunnen overtuigen van de aanschaf van zonnepanelen? Wenst u meer informatie omtrent de btw-teruggave of eventuele subsidiemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat Natuma dé specialist voor zonnepanelen in regio Asten is!