Waterstof | Hydrogen

Duurzame waterstof

Met natufirm streven wij naar het verduurzamen van met name de agrarische sector en de industrie doormiddel van de nieuwste technologie op het gebied van waterstof. Waterstof is een schone brandstof met brede toepassingsmogelijkheden.

Waterstof als Energiedrager

productie | production icon

Energieproductie

Duurzame energiebronnen produceren wisselende hoveelheden stroom. De pieken moeten worden opgevangen in het netwerk.

conversie | conversion  icon

Conversie

Doormiddel van elektrolyse kan de reststroom worden omgezet in (duurzame) waterstof, welke een groot deel van de opgewekte energie kan bewaren.

opslag | storage icon

Opslag

Waterstof is een gas en wordt dus onder druk opgeslagen in gastanks. Het volume van deze tanks kan verschillen van klein tot groot afhankelijk van de toepassing.

verbruik | usage icon

Verbruik

De opgeslagen waterstof kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tanken van voertuigen op waterstof, als duurzaam alternatief op fossiele brandstoffen.

Onze Missie

Natufirm is een ambitieuze en goed verbonden internationale groothandel met een focus op elektrische en waterstof aangedreven zware machines, duurzame off-grid apparaten, duurzame mobiliteitsoplossingen en aanverwante producten. Wij zijn voornamelijk actief in de Europese agrarische, infrastructurele en industriële markten.

Onze doelstellingen zijn het opbouwen van langdurige zakelijke relaties met betrouwbare kopers en leveranciers en het vergroten van ons marktaandeel. Onze activiteiten zijn gevestigd in Stevensbeek, Nederland.

Het bedrijf begon in 2000 als projectbegeleider in landbouw en infrastructuur en groeide in 2009 uit tot leverancier in de Photo Voltaic-markt (Natuma) en groothandel in aanverwante producten. Ons bedrijfsconcept is tot nu toe zeer succesvol. Tegenwoordig zijn we er trots op een van de meest gerenommeerde leveranciers in de regio te zijn.

Neem contact met ons op