Waterstof | Hydrogen

Duurzame waterstof

Met Natufirm streven wij naar het verduurzamen van met name de agrarische sector en de industrie. Dat doen we met de nieuwste technologie op het gebied van waterstof. Waterstof is een schone brandstof met brede toepassingsmogelijkheden.

Waterstof als energiedrager

productie | production icon

Energieproductie

Duurzame energiebronnen produceren wisselende hoeveelheden stroom. De pieken moeten worden opgevangen in het netwerk.

conversie | conversion  icon

Conversie

Via elektrolyse kan de reststroom worden omgezet in (duurzame) waterstof, die een groot deel van de opgewekte energie kan bewaren.

opslag | storage icon

Opslag

Waterstof is een gas en wordt dus onder druk opgeslagen in gastanks. Het volume van deze tanks kan verschillen, afhankelijk van de toepassing.

verbruik | usage icon

Verbruik

De opgeslagen waterstof kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tanken van voertuigen op waterstof, als duurzaam alternatief op fossiele brandstoffen.

Onze Missie

Natufirm is een ambitieuze internationale groothandel met een groot netwerk en een focus op elektrische en waterstofaangedreven zware machines, duurzame off-grid apparaten, duurzame mobiliteitsoplossingen en aanverwante producten. Wij zijn voornamelijk actief in de Europese agrarische, infrastructurele en industriële markten.

Gerenommeerde leverancier

Natufirm begon in 2000 als projectbegeleider in landbouw en infrastructuur en groeide in 2009 uit tot leverancier in de fotovoltaïsche markt (onder de bedrijfsnaam Natuma) en groothandel in aanverwante producten. Ons bedrijfsconcept is tot nu toe zeer succesvol. Tegenwoordig zijn we er trots op een van de meest gerenommeerde leveranciers in de regio te zijn.

Langdurige relaties

We willen langdurige zakelijke relaties opbouwen met betrouwbare kopers en leveranciers. Daarnaast werken we aan het vergroten van ons marktaandeel. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit Stevensbeek, Nederland.

Neem contact met ons op