Zonnepanelen

Wek uw eigen duurzame energie op met zonnepanelen. U bespaart niet alleen op uw energiekosten maar ook op het milieu! Geschikt voor elk huishouden of onderneming.

Hoe werkt het?

Zonnepanelen

De zonnepanelen zetten de straling van de zon om in groene energie. Deze energie wordt naar een omvormer gestuurd zodat het gebruikt kan worden.

Omvormer

De omvormer transformeert de energie van de zonnepanelen naar bruikbaare stroom en verzamelt data over uw opbrengst.

Energie

De stroom die geproduceerd wordt kan nu door alle apparaten in en rondom uw huis of bedrijf gebruikt worden. Van de keuken tot de slaapkamer, alles is voorzien.

Opslag

De overgebleven stroom kan worden opgeslagen in een accu. Installaties zonder accusysteem leveren stroom simpelweg terug aan de leverancier.

Bent u particulier? Krijg btw terug op een zonne-installatie!

Onze zonnepanelen

Welke zonnepanelen geschikt zijn verschilt per situatie. Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de panelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie? Toch hebben alle installaties hetzelfde doel: het omzetten van zonlicht naar energie. Er zijn polykristallijne (blauw) en monokristallijne (zwart) panelen. Op dit moment leveren wij twee soorten monokristallijne panelen. De standaard versie met enkelglas en een extra stevig paneel met dubbelglas. Het voordeel van dubbelglas is dat deze panelen langer mee zullen gaan, de garantie hierop is daarom ook hoger. Mocht u er niet uit komen dan helpen wij u graag met de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

DMEGC DM Monokristallijn M156-60

Bekijk product

DMEGC DM Monokristallijn M156-60BK

Bekijk product

DMEGC DMG Monokristallijn M6A-60BB

Bekijk product

DMEGC DMH Monokristallijn M6A-120SW

Bekijk product