Onze kernwaarden

Lees waarom wij dé specialist van Oost-Brabant zijn op het gebied van zonne-installaties.

Kwalitatief

Producten worden bij binnenkomst altijd gecontroleerd. Regelmatig wordt dit teruggekoppeld met de leveranciers. Op deze manier zorgen wij voor kwaliteit optimaal voor een duurzaam resultaat. Ook de montage wordt volledig door ons gedaan. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend het beste materieel.

Rendabel

Onze zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee, terwijl de terugverdientijd rond de 7 jaar ligt. Hierdoor bespaart u een hoop geld. Op het lange termijn leveren zonnepanelen meer op dan een spaarrekening. Dankzij de kwaliteit van onze installaties kunt u dus een hoog rendement halen terwijl u meerwerkt aan groene energie.

Duurzaam

Zonnepanelen zijn een grote investering. U wilt er dus zo lang mogelijk mee vooruit. Door de kwaliteit van het materieel en de expertise van de monteur gaat een installatie altijd langer mee. Natuma levert een aantal diensten om de installatie nog langer in topconditie te houden.

Efficiënt

Om uw zonne-installatie zo efficiënt mogelijk te maken hebben wij een groot assortiment aan omvormers. De omvormer zet zonne-energie om in bruikbare stroom. Elke situatie kan een andere omvormer nodig hebben voor een optimaal resultaat.

Bent u particulier? Krijg btw terug op een zonne-installatie!

De kwaliteit van Natuma

Natuma levert kwaliteit. Met meer dan 10 jaar ervaring proberen wij u een eerlijk advies te geven over hoe u duurzamer kunt leven. Met tot 25 jaar garantie bieden wij u betrouwbare services en producten.

Recente projecten

Bekijk alle referenties