Schade-expertise

Onderzoek en advies bij schade.

Natuma verhuurt zich ook voor contra-expertise bij schades aan duurzame installaties. Wij doen dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Ook voor verschillende verzekeraars hebben wij reeds en contra-expertise verricht en onze bevindingen gerapporteerd. Hierbij maken wij onze bevindingen kenbaar aan betreffende verzekeringsmaatschappij waarna zij over gaan tot het wel of niet uitkeren of de schades verhalen bij de installateurs.

Montagevoorschriften worden niet altijd nageleeft wat kan leiden tot defecten. Kostenbesparing op het materieel wat gebruikt wordt bij de aanleg van bijvoorbeeld zonnepanelen gaat ten koste van de kwaliteit van de installatie en zal de levensduur beduidend verkorten.

schade zonnepanelenEr worden regelmatig fouten gemaakt in de opzet van een indicatief onderzoek. Indien u een second opinion wilt of een expertise bij schade kunt u ons benaderen. Wij beloven u een professioneel en eerlijk onderzoek met een ruime ervaring op het gebied van zonne-installaties.

Niet alle schade is zichtbaar met het blote oog. Voorzien van de juiste apparatuur zorgen wij voor een volledig onderzoek.